ALBA DANIŞMANLIK AÇILDI!

TAKİP ET

Aleyna Baran'ın işletmeciliğini yaptığı ALBA DANIŞMANLIK MERKEZİ Meşale İş Merkezinde açıldı.

ALBA DANIŞMANLIK AÇILDI!
Aleyna Baran'ın işletmeciliğini yaptığı ALBA DANIŞMANLIK MERKEZİ Meşale İş Merkezinde açıldı. Alba Danışmanlık Merkezi açılışına, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Belediye Meclis Üyeleri; Faruk Özel ve Yaşar Aygüneş, eski belediye meclis üyesi Osman Özdilek, Enver Zeki Baran, AYK Kutlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Ali Kutlu, Hendek Esnaf ve Sanakarlar Odası Genel Sekreteri Samet Demirel, Tursam Müdürü Yavuz Demirel, Hendek Çözüm Eğitim Kurumları Müdürü Şeyda Arslan, Hendekspor eski başkanı Adil Karabulut, İsmail Ceral-Ceral Peyzaj, Av. Resul Meraklı, Ferhat Kaya- Kayalar Kuyumculuk, Mesut Çelik ve vatandaşlar katıldı.
ALBA DANIŞMANLIK MEKEZİ HAYIRLI OLSUN!
Başkan Babaoğlu açılış kurdelesini kesmeden önce kısa bir konuşma yaptı. Başkan Babaoğlu, nüfus olarak büyüyen ve gelişen Hendek'te bu tür işlermelere ihtiyaç var. İlçemizde ALBA DANIŞMANLIK Merkezini kuran ve faaliyete geçiren Aleyna Baran kardeşimize huzurlarınızda başarılar diliyorum. ALBA DANIŞMANLIK MERKEZİ Hendek'e hayırlı olsun, diye konuştu.
Aleyna Baran, açılış kurdelesi kesildikten sonra konuklarına ALBA DANIŞMANLIK MERKEZİ hakkında bilgiler verdi, ikramlarda bulundu.
ALEYNA BARAN KİMDİR? 
Aleyna BARAN, İstanbul Medipol Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nde tam burslu şekilde okudu. Klinik Psikoloji stajını Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde başarıyla tamamladı. 4 yıllık lisans hayatı sırasında birçok gönüllü projede çalışmalarda bulundu.
Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimlerini Prof.Dr. Ebru Şalçıoğlu önderliğinde tamamladı.
Oyun Terapisi eğitimini Nilüfer Devecigil’den aldı.2 yıldır aktif olarak online ve yüzyüze şekilde çocuk,genç ve yetişkin danışan kabul etmekte.
Nisan 2022’de Sakarya’nın Hendek ilçesinde Alba Danışmanlık’ı kurdu. Bundan sonraki süreçte danışan kabulüne orada devam edecek.
ALBA DANIŞMANLIK ADRES:
Başpınar Mahallesi,Şehit Gökhan Yaşartürk Caddesi.Meşale İş Merkezi,Kat:1 No:2 Hendek, Sakarya, Turkey (Vergi Dairesi Karşısı)
İRTİBAT TEL: 0531 249 54 00







 
























Sakarya Hendek Belediye Hendek Belediyesi Danışmanlık Alba Danışmanlık İstanbul Medipol Üniversitesi Psikoloji Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Klinik Psikoloji Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimleri Prof.Dr. Ebru Şalçıoğlu Oyun Terapisi eği