AKOVASPOR YATTARA FUTBOL OKULU AÇILIYOR!

TAKİP ET

Trabzonspor'un efsane futbolcusu İbrahim Yattara, kısa bir konuşma yaparak, Yattara Futbol Okulunun hedeflerini anlattı.

AKOVASPOR YATTARA FUTBOL OKULU AÇILIYOR

Trabzonspor'un efsane futbolcusu İbrahim Yattara, Hendek'te futbol okulu açıyor. Akovaspor'un futbol okulu projesine, Yattara'dan destek geldi. Yattara ve Akovaspor işbirliğiyle, Akovaspor Yattara Futbol Okulu 18 Temmuz 2023 Salı günü açılıyor.

Akovaspor Yönetimi, Akovaspor Yattara Futbol Okuluyla ilgili basın toplantısı yaptı. Basın toplantısına İbrahim Yattara,  Antrenör Ali Kemal Yener, Akovaspor başkan Yardımcısı Mutlu Kaya ve Akovaspor’un eski futbolcusu İbrahim Diallo katıldı.

Basın toplantısında konuşma yapan Antrenör Ali Kemal Yener; “Hedefimizde gençler var.  Yetenekli gençlerimizi kazanmak için çalışacağız. Akovaspor olarak amacımız, Akovaspor Yattara Futbol Okulunda 5-15 Yaş arası geleceğin yıldızlarını yetiştirmeyi planlanıyoruz. Yattara, bizim için büyük bir şans. Biz bu şansı değerlendirmeye çalışacağız. 18 Temmuz 2023 Salı günü geniş kapsamlı bir açılış yapacağız. Daha detaylı bilgileri açılış gününde vereceğiz.” dedi.

İBRAHİM YATTARA: DENEYİMLERİMİ ÇOCUKLARA AKTARACAĞIM

Trabzonspor'un efsane futbolcusu İbrahim Yattara, kısa bir konuşma yaparak, Yattara Futbol Okulunun hedeflerini anlattı. İbrahim Yattara;  “Akovaspor'la ortak çalışma yapmaktan çok mutluyum. Futbol hayatım boyunca kazandığım deneyimlerimi, çocuklara aktaracağım. Burada çocuklar için her şeyimi  ortaya koyacağım. Burada futbol akademisi açacağım için çok mutluyum. Akovaspor’a, Sakarya’ya ve Türkiye’ye yetenekli futbolcular kazandırmak için çalışacağız” diye konuştu.

CAVİT BAŞKAN BASIN TOPLANTISINA TELEFONLA BAĞLANDI

Özel işleri dolayısıyla Hendek dışında bulunan Akovaspor Kulüp Başkanı Cavit Yılmaz, basın toplantısına telefonla bağlandı. Başkan Yılmaz, özel işlerim dolayısıyla şehir dışında bulunuyorum. Basın toplantısına kaztılan gazeteci arkadaşlara teşekkür ediyorum.  Akovaspor Yattara Futbol okulu ilçemize ve Sakarya'mıza hayırlı olsun" dedi.

Akovaspor Yattara Futbol Okuluna kayıt yaptırmak isteyenler 0532 473 6416 nolu telefondan veya Yenimahalle 2046 sokakta bulunan ofise giderek kayıt yaptırabilir.

hendek akova hendek akovaspor Trabzonspor yattara futbol okulu ibrahim yattara futbol okulu sakarya furbol okul