AK Partili vekiller, köyleri değil, zenginleri ziyaret ediyor

TAKİP ET

Ben yemin ederim bir sefer vekilimiz geldi. Vekillerimiz nereye gidiyor? Zengin fabrikatörlerin yanına gidiyor. Ben bu konuyla ilgili 4 muhtar olarak Ankara'ya Çiğdem hanımın yanına gittik.

AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın, "2023'e Doğru Şehir Buluşmaları” kapsamında, muhtarlar derneğini ziyaret etti. Muhtarlar, yaşadıkları sorunları, milletvekili Müfit Aydın’a ileterek, çözümü konusunda yardım istedi.

DOĞALGAZ YOK! ODUN YOK! KÖMÜR YOK! KIŞIN NE YAPACAĞIZ?

Uzunçarşı mahalle muhtarı Halit Bektaş, söz alarak sıkıntılarını milletvekili Müfit Aydın'a anlattı. Muhtar Bektaş konuşmaya; "Sayın vekilim hoşgeldiniz. Sayın vekilim bizim işimiz bakanlığa mı kaldı? Cumhurbaşkanına mı kaldı? Bunu biz çözemiyoruz. Biz eski bir belediyeyiz. 2009 yılında büyükşehir yasasıyla kapatıldık. Dört mahalleye ayrıldık. Bizim doğalgaz sıkıntımız var, doğalgazı yok. Bizim orman sıkıntımız var, orman yok. Kapanan beldelerle ilgili bir yasa çıkacak mı? Beldemiz kapatıldı. Ne doğalgaz ne de odundan yararlanamıyoruz. Bizim gitmediğimiz yer kalmadı. Milletvekillerine gidiyoruz, işimiz çözülmüyor. En sonunda Cumhurbaşkanına kadar gideceğiz. 4 muhtar, hiç bir siyasiyi yanımıza almadan Ankara'ya git, oraya git, buraya git çözemiyoruz. Orman Bölge Müdürlüğüne gidiyoruz, olmuyor" diye başladı.

2023 SEÇİMLERİ ÖNCESİ BUNLAR, YAPILACAK İŞLER DEĞİL...

Uzunçarşı mahalle muhtarı Halit Bektaş, "Bizim yanı başımızda odundan yararlanan 8-10 mahalle var. Biz ise yararlanamıyoruz. Doğalgazdan da yararlanamıyoruz. Kış geldi, bu millet ne yapacak? Tarım Kredi Kalkınma Kooperatifimiz var. Genel merkezden emir gelmiş, kömür satışı yapılmayacak, diye. Avrupa'da doğalgazı kestiler, kömür satışı yurt dışına mı yapılacak? Beldemizi kapattılar. Lisemiz kapattılar. En son PTT'yi kapatmaya kalktılar. 2023 Seçimlerine giderken, bunlar yapılacak işler değil" diye konuşmasına devam etti.

AK PARTİLİ VEKİLLERİMİZ ZENGİN FABRİKATÖRLERİN YANINA GİDİYOR...

Uzunçarşı mahalle muhtarı Halit Bektaş,, " Sayın vekilim! Siz kalkıp Bursa'dan geldiniz. Sakarya'daki vekillerimiz kaç köyümüze ziyarete gitti? Ben yemin ederim bir sefer vekilimiz geldi. Vekillerimiz nereye gidiyor? Zengin fabrikatörlerin yanına gidiyor. Ben bu konuyla ilgili 4 muhtar olarak Ankara'ya Çiğdem hanımın yanına gittik. Çiğdem hanıma, sayın vekilim bir eksikliğimiz var. Siz Hendek'e geliyorsunuz, nerede kalbur üstü zengin adam var, onun yanına gidiyorsunuz. Bir gelin köylere de görelim. Diğer partiler Hendek'e 1 milletvekili getirdiğinde, ilçe başkanı 91 mahalle muhtarını arayıp, sayın muhtarım sizi de aramızda görmek istiyoruz, diye telefon ediyor. Bizim ilçe başkanımız, bizi aramıyor. Bu konuda sadece dernek yönetimi, milletvekili gelecek diye arıyor. Başkanımızın arkasından konuşmuyorum, yüzü burada, dedi.

Sakarya Hendek Bursa Ak Parti Milletvekili ziyaretleri 2023 Şehir Buluşmaları Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın Muhtarlar Derneği Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan saray Çiğdem Erdoğan Atabek Ali İhsan Yavuz Kenan Sofuoğlu Recep Uncuoğlu yunus Teve