AK Parti Meclis Üyeleri satışlar konusunda samimi değil

TAKİP ET

Grup Sözcüsü Hamit Canlı konuşmasının başında burası neresi? Diye soruyor. Konuşmasına devam edince, burasının belediye şantiye alanına yakın olduğunu söylüyor. Cevabını bildiği soruyu sorması çok şaşırtıcı.

10 GÜNDEM MADDESİ OY BİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ.
Hendek Belediyesi Mart ayı Olağan Meclis Toplantısı, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu başkanlığında yapıldı.
Meclis gündemine ek olarak 1 gündem maddesi ilave edildi. Mart ayı meclis toplantısında 10 gündem maddesi görüşüldü. Görüşülen 10 gündem maddesi OY BİRLİĞİ ile kabul edildi.
AK PARTİ GRUBUNDAN 1. MADDEYE ÇELİŞKİLİ EVET!
AK Parti Grup Sözcüsü Hamit Canlı 1. maddenin oylamasında söz alarak, başkanım burası neresi? Bu yerle ilgili açıklama yaparmısınız.  Biz satışlara karşıyız. Alışla ilgili evet vereceğiz. İnşallah burası bir daha satılmaz. Burası şantiye alanı, yarın belediyeye lazım olabilir. Buradaki bir yeri biz parayla satın almıştık. Bu yer belediyeye ilerki yıllarda lazım olacaktır. İnşallah satın alınır ve bu yer tekrar satılmaz, diye konuştu.
AK Parti Grup Sözcüsü Hamit Canlı'nın konuşması, satışlar konusunda AK Parti Grubunun samimiyetsiz olduğunu gösterdi. Grup Sözcüsü Hamit Canlı konuşmasının başında burası neresi? Diye soruyor. Konuşmasına devam edince, burasının belediye şantiye alanına yakın olduğunu söylüyor. Cevabını bildiği soruyu sorması çok şaşırtıcı.
Bu yerin satışında yapılan hatayı, meclis üyeleri ve komisyon üyeleri fark etmiyor, fakat müfettiş fark ediyor. Müfettiş satışı yapanları kamu alanı konusunda uyarıyor. Uyarı sonrası, meclisin yardımıyla kamusal alan vasfından çıkartılan yer, tekrar satışa hazırlanacak ve sahibine tekrar satılacak. AK Parti Grup Sözcüsü Hamit Canlı, alışa evet derken, satışa evet dediğinin farkında değil.

sakarya hendek belediyesi meclis toplantısı satışlar ak parti mhp meclis üyeleri