AK PARTİ HENDEK İLÇE TEŞKİLATI BAYRAMLAŞTI...

TAKİP ET

Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatının Bayramlaşma Programına Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik,İl Başkanı Fevzi Kılıç,Belediye Başkanı İrfan Püsküllü,İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu,Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun,Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Erci,İlçe Yöneticileri ve Partililer katıldı...

AK Hendek Bayramlaştı

AK Parti Hendek ilçe Teşkilatı Bayramlaşma programı parti binasında gerçekleşti.

Bayramlaşma programına Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun, Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Erci, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Zor günleri birlik ve beraberliğimizle atlatacağız

İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu konuşmasında ‘’ Ülkemizin içinde bulunduğu zor günleri, birlik ve beraberliğimiz sayesinde atlatacağız. Bunun için tüm gücümüzle, emniyetimiz, askerimiz ve bürokrasimiz çalışmaktadır. Rabbim başımızdan büyüklerimizi eksik etmesin, Cumhurbaşkanımızı Başbakanımızı ve AK Partinin kadrolarını bu ülkenin başından eksik etmesin, hep birlikte inşallah ülkeyi beraberce yöneteceğiz. Önceki seçimlerde olduğu gibi alnımızın akı ile çıkacağız, birlik beraberliğimizi Allah daim etsin’’ Dedi.

Türkiye, bölgesinde karar verme noktasında çok güçlü

İl Başkanı Fevzi Kılıç da konuşmasında, gündemi değerlendirerek ‘’ Bu coğrafyada yaşamak çok zordur. Türkiye Suriye’ye giriyor ardından Amerika’nın ikinci adamı ziyaretlere başlıyor. Türkiye Suriye'ye askeri harekat yapıyor, demek ki Türkiye gerçekten bölgesinde karar verme noktasında son derece güçlü bir ülkedir. Ülkemizde 15 Temmuz süreci yaşadık. Şehitlerimiz var, onlar tarihteki yerini zaten aldı. Fakat bugün yeni bir süreç var, görevden almalar, açığa alınmalar, ceza evleri ve mahkemelik süreçler var, burada AK Partiye karşı bir şeyler dillendiriliyor, hazır bu işi bulmuşken bu işi sulandırma mücadelesi ciddi bir şekilde yapılıyor ve bunda da kısmi bir şekilde başarılı oldular, bu süreci de iyi yönetmek lazım. Yetkili kurullarla ilk günden beri biraraya geldik, ortak bir yol haritası yapalım dedik. Burada adaletli davranırsak, hakikaten mağduru ayırırsak o zaman doğru yoldayız, yoksa bu makamlar bizi kurtarmaz “ Dedi.

Yeniliklere açığız, ülke kaynaklarını değerlendirmeliyiz

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik konuşmasına, birbirimizi sevmemiz, saymamız lazım diyerek başladı. Çelik “ 2002 yılından beri biz birbirimize olan

sevgimiz ve saygımızdan dolayı bugün geldiğimiz nokta ortadadır. Demek ki bir kucaklaşma var, demek ki doğru yoldayız, bize düşen parti ayrımı yapmadan, iyiliğe davet etmektir.

Bulunduğum makamdaki görevlerimizde yeniklere açık olduk, bize ait olan Altay Tankı, Atak Helikopteri , makinalı tüfek, gibi projelere imza attık. Şimdi yeni projeler üzerinde çalışıyoruz, milli bir motorumuz olsun, milli bir markamız olsun, ülke kaynaklarını değerlendirmemiz, kişi başı milli gelirlerimizi arttırmamız lazım, yeniliklere açık olmaya devam edeceğiz “ Diyerek, partililerin bayramını kutladı.

Konuşmaların ardından bayramlaşma programı sona erdi.