AK PARTİ, CHP, MHP VE İYİ PARTİ'DE SON DURUM...

TAKİP ET

Basın Odasında hangi parti seçime hazır? Sorusuna cevap aradık.

Hendek TV'de her hafta Cuma günü Saat: 20:00'de yayınlanan Basın Odası Programında Hendek Siyasetini konuştuk.
Basın Odasında hangi parti seçime hazır? Sorusuna cevap aradık.
AK PARTİ
Basın Odasında AK Parti'nin yaptığı çalışmaları, gençlik kolları başkanı değişek mi değişmeyecek mi? Diye sorduk. İlçe başkanı Av. Hasan Serdar Baykal'la ilgili eleştirileri ve Cumhur İttifakının uyumunu konuştuk.
CHP VE BAYRAKTAR
CHP'den bahsettik. İlçe Başkanı Nihat Bayraktar'ın enerjisini, yaptığı çalışmaları, kadın kollarının çalışmalarını ve seçimde iddialı olduklarını konuştuk.
MHP, ÜLKÜ OCAKLARI VE KAÇEP
MHP, Ülkü Ocakları ve KAÇEP Komisyonunun yaptığı çalışmalarla ilgili düşüncelerimizi söyledik. Belediyenin yapacağı iyi hizmetlerin başta MHP olmak üzere Cumhur İttifakına yarar sağlayacağını ve oyları arttıracağını anlattık. Başkan Babaoğlu'nun iktidarda olduğu için işinin zor olduğunu ve seçimlerde hedef olacağını anlattık. 
İYİ PARTİ VE MİLLETVEKİLİ DİKBAYIR
İYİ Parti için en büyük şansın İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır olduğunu ve Hendek için büyük bir şans olduğunu anlattık. Kadın Kollarında yaşanan başkan değişikliğinin çalışmalarda yavaşlatma yaşattığını, göreve gelen başkanın, Reyhan Zencir başkanın gerisinde kaldığını söyledik. Her şeye rağmen seçimlerde İYİ Partinin etkili olacağını anlattık.

Sakarya Hendek siyaset seçim yerel seçim Ak Parti Mhp Chp İyi Parti Ümit Dikbayır Baykal