MECLİSTE 4 NİSANI HERKES UNUTTU, AYGÜNEŞ UNUTMADI...

TAKİP ET

Yaşar Aygüneş, "Bu Nisan ayı, benim çok üzüldüğüm ve sevmediğim bir aydır. Nisan ayında Türk Dünyasının Başbuğunu hakka uğurlamış, karla abdest almış bir nesilim. Bu vesileyle cennet mekan Başbuğuma rahmetler diliyorum" diye konuştu.

MECLİS ÜYESİ AYGÜNEŞ HELALLİK İSTEDİ

2019 Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı listesinden meclise giren Yaşar Aygüneş, 28.Dönem Sakarya milletvekili aday adaylığı için meclis üyeliğinden istifa etmişti.

Belediye meclisinde grup sözcülüğü ve belediye encümen üyeliği yapan Aygüneş, nisan ayı meclis toplantısında meclise gelerek, meclis üyesi arkadaşlarından helallik istedi.

4 NİSANI HERKES UNUTTU, AYGÜNEŞ UNUTMADI!

Yaşar Aygüneş kısa bir konuşma yaparak, helallik aldı. Aygüneş konuşmasında; " Dokuz yıldır meclis üyeliği görevinde bulundum. Milletvekili adaylığı için meclis üyeliğinden istifa ettim. Birlikte acısıyla tatlısıyla anılarımız oldu, haklarınızı helal edin. Bu Nisan ayı, benim çok üzüldüğüm ve sevmediğim bir aydır. Nisan ayında Türk Dünyasının Başbuğunu hakka uğurlamış, karla abdest almış bir nesilim. Bu vesileyle cennet mekan Başbuğuma rahmetler diliyorum" diye konuştu.

Yaşar Aygüneş konuşmasını, bu seçimler Cumhuriyet Tarihinin en önemli seçimlerinden. Bu seçimin önemini bildiğim için Cumhur İttifakının kazanması için elimden geleni yapacağım, diye konuşmasını bitirdi.

YAŞAR AYGÜNEŞ MHP'DEN MİLLETVEKİLİ ADAYI OLDU

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri Sakarya Aday Listesi belli oldu.

Sakarya’nın listesinde 1.sırada Grup Başkanvekili M.Levent Bülbül yer alırken Belediye Meclis üyeliğinden istifa eden Yaşar Aygüneş 5.sırada yer aldı.

sakarya hendek belediye mhp hendek belediyesi başbuğ 4 nisan milletvekili seçimleri meclis üyesi helallık aygüneş helallik istedi mhp milletvekili listesi yaşar aygüneş liste milletvekili aday listesi