4. DİKMEN HAMSİ FESTİVALİNİ TV264'TE KONUŞTUK

TAKİP ET

Hendek Dikmen Köyü Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Nihat Günbatı ve Dikmen mahalle muhtarı Menderes Ayvaz,  Hamsi Festivalini geleneksel hale getirip, uzun yıllar kalıcı olması için elimizden geleni yapacağız, dedi.

4. DİKMEN HAMSİ FESTİVALİ

Dikmen Mahallesi'nde düzenlenen 4. Hamsi Festivalini TV264'te yayınlanan, İçelerde Gündem Programında konuştuk.

Akyazılı Gazeteci Alaattin Onur ve Pamukovalı Gazeteci İsmail Çetintaş'la Dikmen'de düzenlenen 4. Hamsi Festivalini konuştuk. Alaattin Onur ve İsmail Çetintaş, şehirlerin kültürlerine dikkat çekerek, kültürlerin yaşaması ve yaşatılması için çalışmalar yapılmalıdır. Bu çalışmaları yapan insanlara yardım edilmelidir, dedi.

Dikmen 4.Hamsi Festivaline 5 bin kişi katıldı. Hamsi Festivalinde 1 ton hamsi dağıtıldı. Hamsi Festivaline Hendek dışından katılım yoğun oldu. Hendek Dikmen Köyü Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Nihat Günbatı ve Dikmen mahalle muhtarı Menderes Ayvaz,  Hamsi Festivalini geleneksel hale getirip, uzun yıllar kalıcı olması için elimizden geleni yapacağız, dedi.

Akyazılı Gazeteci Alaattin Onur, Dikmen'in doğal güzelliklerini beğendiğini, bu tür festivallerin Dikmen'in tanıtımına yardımcı olduğunu ve devam etmesini gerektiğini söyledi.

Gazeteci Alaattin Onur, bizimde Güzlek mahallemizde bulunan Aktepe'de kızak festivali düzenliyoruz. Bu yıl yeterli kar yağmadığı için yapamadık, hazırlıklarımız tamam, kar yağdığı zaman yapacağız. dedi.

Hendek Akyazı Pamukova Dikmen Hamsi Festivali Güzlek Aktepe Kızak Festivali kar yağışı alaattin onur ismail çetintaş nihat günbatı menderes ayvaz kültür dernek Tv264 ilçelerde gündem