3.LİG KAPISINDAN GERİ DÖNDÜK: SUVERMEZSPOR'A PENALTILARLA ELENDİK!

TAKİP ET

Hendekspor futtbolcuları, penaltı atışlarında kötü penaltı kullanarak, 3. Lig hakkını Kapadokya Suvermezspor'a verdi.

3.LİG KAPISINDAN GERİ DÖNDÜK

Bölgesel Amatör Lig play-off finalinde Hendekspor rakibi  Suvermezspor'a penaltılarla elenerek 3. lig kapısından geri döndü.

Hendekspor , Bölgesel Amatör Lig play-off final maçında Suvermez Kapadokyaspor ile karşı karşıya geldi. Manisa 19 Mayıs Stadında oynanan karşılaşmanın normal süresi 1-1 eşitlikle sona erdi. Uzatma dakikalarında da eşitlik bozulmayınca 3.Lig'e yükselen takımı penaltı atışları belirledi. 

KALECİ SERCAN'I GEÇEMEDİK

Karşılaşmanın hemen başında 1-0 mağlup duruma düşen Hendekspor, 37'inci dakika kazanılan penaltı atışında Ümit Koz golü ile maça ortak oldu 1-1 Kalan dakikalarda iki takımda skoru değistiremeyince devre bu skorla sona erdi.

Karşılaşma boyunca rakibinden üstün futbol oynayan Hendekspor, Suvermezspor kalecisi Sercan'ı geçemedi. Hendekspor çok istediği ikinci golü bulamayınca, maç uzatma dakikalarına taşındı.

ENES TOK'LA DİREĞE TAKILDIK

Uzatma dakikalarında rakibine göre üstün bir oyun sergileyen Hendekspor'a Enes Tok'un şutu direkten dönerken, aynı dakika içerisinde Suvermezspor kalecisi Sercan Yılmaz harika bir kurtarışa imza attı. Uzatma dakikalarında eşitlik bozulmayınca penaltı atışlarına geçildi.

KÖTÜ PENALTI PERFORMANSI

Hendekspor futtbolcuları, penaltı atışlarında kötü penaltı kullanarak, 3. Lig hakkını Kapadokya Suvermezspor'a verdi. Uzatma devreleri sorası, penaltı atışlarında çok kötü bir performans sergileyen  Hendekspor, rakibine elenerek 3. lig şansını kaybetti.









hendekspor kapadokya suvermezspor manisa 19 mayıs stadı 3.lig bölgesel amatör lig penaltı uzatma ümit koz şans