2023 ANALİG OSMAN BAYRAKTAR HENTBOL GRUP MÜSABAKALARI SAKARYA'DA GERÇEKLEŞİYOR.  

TAKİP ET

2023 ANALİG OSMAN BAYRAKTAR HENTBOL GRUP MÜSABAKALARI SAKARYA’DA GERÇEKLEŞİYOR.  

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğince gerçekleştirilen,  2023 ANALİG Osman Bayrakdar Sezonu Hentbol Grup Müsabakaları Sakarya'da başladı. Müsabakalar için kente gelen 9 ilden sporcu ve antrenör olmak üzere toplamda 350 kişi 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli 11 ilde meydana gelen depremde hayatını kaybeden 78 Gençlik ve Spor Personeli ve vatandaşlarımız için saygı yürüyüşü gerçekleştirdi. 

Olimpik Yüzme Havuzun dan  başlayan yürüyüşte sporcular, hayatını kaybedenlerin isimlerinin yer aldığı dövizleri taşıdılar.  

2023 ANALİG Osman Bayrakdar Sezonu Hentbol Grup Müsabakalarına katılan, Çanakkale, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Bursa, Balıkesir, Kocaeli, İstanbul, ve Sakarya'dan  gelen Hentbol sporcu, antrenörleri, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü şube müdürleri ve personellerinin katıldığı yürüyüş çark caddesinden demokrasi meydanına kadar devam etti. Demokrasi meydanında son bulan yürüyüş, Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından son buldu. 

Kültür gezisi kapsamında, 2023 ANALİG Osman Bayrakdar Sezonu Hentbol Grup Müsabakalarına katılan, 9 ilden gelen sporcular  Sakarya Müzesi ve Tarihi Uzun Çarşıyı gezdi.  

7 Temmuzda 2023 de Serdivan Spor Salonunda gerçekleşen açılış seronomisi ile grup maçları başladı. 9 Temmuz 2023 tarihine kadar müsabakalar devam edecek.  

 











sakarya çanakkale tekirdağ edirne kırklareli bursa balıkesir kocaeli istanbul hentbol osman bayrakdar sezonu 2023 analig çark caddesi demokrasi meydanı sakarya gençlik ve spor il müdürlüğü gençlik ve spor bakanlığı