1954 Hendekspor'un Şampiyonluk Yemeği...

TAKİP ET

ŞAMPİYONLUK YEMEĞİ...
Sakarya’yı Türkiye Erkekler Bölgesel Ligi Hentbol Liginde temsil eden 1954 Hendekspor Kulübü Erkek Hentbol takımı, Türkiye 2. Ligine yükselerek büyük başarı elde etti.
1954 Hendekspor camiası Hendek Belediyesi Uludere Sosyal Tesisislerinde düzenlenen Şampiyonluk yemeğinde buluştu.
Şampiyonluk yemeğine, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan, AK Parti İlçe Başkanı Av. Hasan Serdar Baykal, CHP İl Başkanı Ecevit Keleş, CHP İlçe Başkanı Nihat Bayraktar, İYİ Parti İlçe Başkanı Fatih Bayındır, 1954 Hendekspor Yönetimi, Sporcular ve Sporcu Aileleri katıldı.
AÇILIŞ KONUŞMASINI KULÜP KOORDİNATÖRÜ MURAT YİĞİT YAPTI!
Murat Yiğit, yemeğe katılım gösteren protokol üyelerine ve sporcu ailelerine, katılımlarından ötürü teşekkür etti. Murat Yiğit, 1954 Hendekspor'un kuruluş amacı ve hedeflerinden bahsettikten sonra, çocukların ve gençlerin spor yapabileceği alanların çoğalması yönünde projeler üretilmesi gerektiğini söyledi. 
Murat Yiğit konuşmasının sonunda, 1954 Hendekspor'a her türlü destek veren Belediye Başkanı Babaoğlu ve işadamlarına teşekkür etti.
KULÜP BAŞKANI HURŞİT KORAY ORAL'DAN TEŞEKKÜR KONUŞMASI
Kulüp Başkanı Hurşit Koray Oral kısa bir konuşma yaparak, şampiyonluk yemeğine katılım gösteren ilçe protokolüne ve sporcu ailelerine teşekkür etti. 
Başkan Oral konuşmasında, kulübe destek veren belediye başkanı Turgut Babaoğlu ve işadamlarına teşekkür etti.
BAŞKAN BABAOĞLU, DESTEKLERİMİZ SÜRECEK, DEDİ.
Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu; "1954 Hendekspor kısa sürede büyük işler başardı. Şampiyon olarak 2. Lige yükselmeleri bizi ve şehrimizi gururlandırdı. Hendek şehri sporun her dalında var. Sportif başarıları arttırmak için, tesisler yapmaya devam edeceğiz. Ben eski bir hentbolcu olarak, 2.lige yükselen 1954 Hendekspor Kulübüne benim üzerime düşen her türlü desteği vereceğim. Yeterki gençlerimiz spor yapsınlar. Şampiyonluk yemeğine katılan ilçe protokolüne teşekkür ederim" Diye konuştu.






















hendek belediye turgut babaoğlu 1954 hendekspor şampiyon