İnci Başkana 18 Uygulaması Sitemi...

TAKİP ET

Vatandaş mı haklı? Ali İnci mi haklı? Yoksa biz 18 uygulamasını vatandaşa sormadan yapmıyoruz, diye konuşan Turgut Babaoğlu mu haklı? Kimin haklı olduğunu bekleyip de görelim...

Eski başkan Ali İnci döneminde yıllar önce yapılan 18 uygulamasının sıkıntıları hala çözülemedi. Vatandaş mağduriyetinin giderilmesini istiyor.

19 Uygulaması mağduru Engin Erbaşaran isimli vatandaş kendi çektiği video ile eski başkan Ali İnci'ye sitemde bulundu. 

Engin Erbaşaran, "2009 yılının Ekim ayında eski belediye başkanı Ali İnci, bize ait olan 23 bin 860 m2' den geçirmiş olduğu bir yol vardı. Buradan 4,5 dönüm almıştı. 2250 m2 İsmet Erbaşaran'dan, 2250 m2 davut Eş'ten aldı. Ali inci burada bir söz vermişti ve sözünde durmamıştır. İsmet Erbaşaran,'a burayı imara açacağını ve parselleyecenin sözünü vermişti. Kendisi milletvekilliğine gitmiştir ve belediye başkanlığını İrfan Püsküllü'ye devretmiştir. Laf ağızda kalır, söz unutulur ve tabiiki İsmet Erbaşaran da burada unutuldu. Burada mağdur olanlar, Davut eş ve İsmet Erbaşaran'dır. Bu yetmezmiş gibi evimizin arkasındaki projede 20 metre yol göstermiştir. Bu yol bilgimiz dışında olmuştur. Bize yeriniz değerlendi diye söyleyenler, adam gibi kanuni hakkı neyseverilir" diye sitem etti.

Engin Erbaşaran isimli vatandaş 18 uygulaması mağduru olduğunu iddia ediyor. ali inci ise, "Benim zamanımda 18 Uygulamasında insanlar sıkıntı yaşamadı, her şeyi kanunlara uygun olarak yaptık"diye konuşuyor.

Vatandaş mı haklı?

Ali İnci mi haklı? 

Yoksa biz 18 uygulamasını vatandaşa sormadan yapmıyoruz, diye konuşan Turgut Babaoğlu mu haklı?

Kimin haklı olduğunu bekleyip de görelim...

Sakarya hendek hendek belediyesi ali inci irfan püsküllü turgut babaoğlu 18 uygulaması