14 MAYIS SEÇİMLERİNİN KAYBEDENİ ERDOĞAN'DIR

TAKİP ET

Engin ALTAY;  '14 Mayıs seçimlerinin bir kazananı yok ama kaybedeni Sayın ERDOĞAN'dır. Bizim milliyetçiliğimiz ATATÜRK milliyetçiliği, milliyetçilikten bahsedenler Gaffar OKKAN'ı öldürenlerle bir olmaz, onları meclise taşımaz.

ENGİN ALTAY HENDEK'TE

CHP Grup Başkan Vekili Engin ALTAY, CHP Sakarya Milletvekili Ayça TAŞKENT, İl Başkanı Cengiz ÇİÇEK ve Millet ittifakı il ve İlçe Başkanlarıyla birlikte; Adapazarı merkez, Erenler ve Serdivan ilçelerini ziyaret ettikten sonra Hendek'e geldi.

CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay ve Millet İttifakı heyetini, CHP ilçe Başkanı Nihat Bayraktar ve CHP İlçe Örgütü karşıladı.   Engin Altay ve Millet İttifakı heyeti, esnafları ziyaret edip, sokakta vatandaşlarla sohbet etti.

14 MAYIS SEÇİMLERİNİN KAYBEDENİ ERDOĞAN'DIR

Engin Altay, CHP ilçe binasında partililerle bir araya gelerek, 14 mayıs seçimlerini değerlendiren kısa bir konuşma yaptı. Engin ALTAY;  “14 Mayıs seçimlerinin bir kazananı yok ama kaybedeni Sayın ERDOĞAN’dır. Bizim milliyetçiliğimiz ATATÜRK milliyetçiliği, milliyetçilikten bahsedenler Gaffar OKKAN’ı öldürenlerle bir olmaz, onları meclise taşımaz. Bizim için PKK da, Hizbullah da, FETÖ de eli kanlı birer terör örgütleridir." dedi.

SANDIĞA GİDİN, SANDIKLARA SAHİP ÇIKIN

Bu millet için yapacağımız çok şey var, inancımız yüksek. Toplumun her kesimi için öncelikle refah sağlanması gerekli. Şimdi sizden son bir şey istiyoruz, sandığa gidin ve sandıklara sahip çıkın. Türkiye artık ezilen insanlar yerine, mutlu insanlar ülkesi olacak. 
Helalleşeceğiz, kucaklaşacağız hep birlikte mutlu olacağız” dedi.































sakarya adapazarı erenler serdivan hendek chp chp grup başkan vekili engin altay cumhurbaşkanı erdoğan seçim 14 mayıs seçimleri fetö hizbullah pkk gaffar okkan sandklara sahip çıkın